Het nieuwe lied: Psalmen Vrij

Antoine Oomen

Alvast iets moois om naar uit te kijken in het nieuwe jaar: de commissie Schoonheid met een Ziel nodigt u van harte uit voor een bijzondere middagviering in de Groninger Martinikerk op zondag 28 januari 2018 om 16:00 uur. Hierin zal musicus Antoine Oomen met zijn Koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek een aantal door hem getoonzette psalmen van Huub Oosterhuis ten gehore brengen.

Huub Oosterhuis

Huub Oosterhuis zal zelf ook aanwezig zijn om enkele van zijn teksten toe te lichten. De toegang is gratis; bij de uitgang is een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Overige mededelingen: op zondag 31 december 2017 (oudjaarsdag) is er geen Martinidienst. De eerstvolgende dienst vindt plaats op zondag 7 januari 2018 om 11:30 uur met voorganger Evert Jan Veldman. De Stuurgroep Martinidiensten wenst u allen een goede start van het nieuwe jaar 2018.

(Bronvermelding foto’s: www.antoineoomen.nl)