Start van het nieuwe seizoen

Na een lange en welverdiende vakantie, waarin velen lekker op reis zijn geweest en genoten hebben van de rust of juist van het avontuur, en anderen wellicht dichter kijk ook eens op onze Facebook-pagina :-)bij huis zijn gebleven, komen we op zondag 3 september weer samen op het oude vertrouwde nest dat we de Martinikerk noemen. Het thema van de Martinidienst zondagochtend om half 12 is ontleend aan de Pelgrimspsalm: Psalm 84, en aan de Evangelielezing uit Lucas 18 over het tempelbezoek van een Farizeeër en een tollenaar.

Ook voor wie nieuw is in Groningen, bijvoorbeeld als je in de stad bent komen studeren, dan ben je van harte welkom om de Martinidiensten bij te wonen. We hopen dat je je binnenkort in onze mooie Martinikerk ook thuis kunt voelen.

Voorganger in deze eerste dienst van het nieuwe seizoen is Matty Metzlar. Met orgelmuziek van Henk de Vries en koorzang van de Cantores Sancti Martini onder leiding van Leo van Noppen.