Poëzievesper “De verbeterde schepping”

Zondag 24 oktober 2021 om 17:00 uur – Martinikerk Groningen

Begin november 2021 vindt in Glasgow (Schotland) de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties (COP26) plaats. In de aanloop naar deze conferentie heeft Schoonheid met een Ziel voor de poëzievesper van 24 oktober gekozen voor het thema “De verbeterde schepping”. Dit is een zinsnede uit het gedicht Contract van Alexis de Roode (1970). In deze poëzievesper zullen we enkele gedichten lezen en overdenken uit Alexis’ bundel Een steen openvouwen (2017).

Met medewerking van Tiemo Meijlink als voorganger. De muzikale onderdelen van deze vesper worden verzorgd door het Trio Fiori Musicali, bestaande uit Jaap de Kok (bariton), Rianne Helmus (blokfluit) en Wietse Ouwejan (klavecimbel).

Vrije toegang, collecte bij de uitgang.