Huwelijksviering Jonatan en Femke 21 juni

De Martinidienst van zondag 21 juni staat geheel in het teken van het huwelijk van Jonatan Bartling en Femke Schuiling. Als oud-GSp’ers hebben zij in de afgelopen jaren ook regelmatig hun medewerking verleend aan de Martinidiensten. Wie herinnert zich niet de solo zangpartijen van Femke en de soms verrassende toelichting bij de diaconale collecte door Jonatan?
Als motto voor deze viering is gekozen voor het gedicht “Fluisteringen van liefde” van de 13e-eeuwse Perzische filosoof en dichter Roemi. De tekst van dit gedicht geven we via de Martinidiensten-website nog even niet prijs…
Voorganger in deze dienst is Tiemo Meijlink. Muzikale medewerking aan de dienst wordt verleend door de Cantores Sancti Martini onder leiding van dirigent Leo van Noppen, een muziekensemble geleid door Sanne Pluimers en organist Johan Beeftink. Wees welkom om er samen met het bruidspaar een groot feest van te maken! Aanvang 11:30 uur in de Martinikerk, hartje Groningen.