Regenboogviering 4 oktober

Inmiddels ook alweer een jaarlijkse traditie is de Regenboogviering in samenwerking met de Stichting LGBT Groningen. De editie van 2015, op zondaMartinitoren regenboogvlagg 4 oktober om 11:30 uur in de Martinikerk, heeft als thema “Plaats van betekenis”. Het belooft een inspirerende viering te worden met lezingen (poëzie van Judith Herzberg en een bijbelgedeelte uit Genesis) en met veel muziek. De Cantorij van het GSp staat onder leiding van Helmer Roelofs. Op piano en cello wordt gemusiceerd door Julia Hoorman en Nil Domenech Fuertes. Het orgel wordt bespeeld door Eeuwe Zijlstra. Voorganger in deze viering is Matty Metzlar. Wees welkom iedereen!

Na afloop van de dienst vindt nog een netwerkbijeenkomst plaats van de werkgroep Geloof & Levensbeschouwing van het COC Groningen-Drenthe. Meer info daarover vind je hier.