Pinksteren 2016

Op zondag 15 mei 2016 vieren wij Pinksteren, het Feest van de Geest. Poster2 tocht het hierGods Geest spreekt in alle talen, ze doorwaait onze harten, ze steekt op de hele wereld het vuur van de liefde aan, verdrijft de angst die mensen opsluit in zichzelf.

In deze dienst vieren wij ook de geloofsbelijdenis van Wieke Meijer.

Voorganger in deze dienst is Matty Metzlar. Onder begeleiding van pianist Yohanes Siem en dirigent Ton Tromp zingen we samen met het Koor van het GSp diverse liederen; een aantal van die liederen zijn nieuw maar hebben we afgelopen zondag 8 mei tijdens de zangmiddag al geoefend. En zoals Ton al schreef in zijn impressie van deze zangmiddag, verliep dat heel voorspoedig. We mogen ons dus allen verheugen op een inspirerende viering op zondag 15 mei om 11:30 in de Groninger Martinikerk. Welkom!