Met liefde de zomer in

Met een vrolijke viering, waarvan het centrale thema Liefde is, sluiten we op zondag 26 juni het seizoen 2015-2016 af. Naast een gedeelte uit het Bijbelboek Hooglied lezen we ook een tekst uit de Confessiones van kerkvader Augustinus, getiteld “Laat heb ik U liefgekregen”. Deze tekst is ook door Huub Oosterhuis bewerkt tot het lied “Veel te laat heb ik jou liefgekregen”, dat we zullen horen in de uitvoering van het Koor van het GSp onder leiding van Ton Tromp. Liefhebbers van zingen kunnen zich trouwens verheugen in nog veel meer liederen, niet alle even bekend maar zeker passend bij het thema. Voorganger in deze dienst is Matty Metzlar. Op de vleugel speelt Yohanes Siem.

Na afloop van de dienst willen we nog samen genieten van een gevarieerde lunch. Neem allemaal iets lekkers mee voor het lunchbuffet, dan delen we dit met elkaar. Zo gaan we met een goed gevoel de zomervakantie in.lunch

De eerstvolgende dienst na de zomervakantie vindt plaats op zondag 4 september 2016 om 11:30 uur. We zien je dan graag weer terug in de Martinikerk Groningen.