Leven uit verwondering

Zondag 25 juni vieren we de laatste Martinidienst van dit seizoen, waarin Matty Metzlar zal voorgaan. Een viering over zien en niet zien, over leven met aandacht, een viering waaraan we als thema “Leven uit verwondering” hebben meegegeven. Poëzie vormt vaak een bijzondere bron van inspiratie en verwondering; zo staan we stil bij een tekst van de 19e-eeuwse dichteres Elizabeth Barrett Browning (zie afbeelding) en lezen we het gedicht “Zeegezicht” van Cor Jellema.

Ook de liedteksten van onder meer de dichter Huub Oosterhuis, gezongen door en met het Koor van het GSp met dirigent Ton Tromp en begeleid op de vleugel door Jan de Roos, klinken je als poëzie in de oren.

Na afloop willen we met een gezamenlijke lunch het seizoen afsluiten en de twee maanden durende vakantieperiode inluiden. Het wordt een “bring-your-own and share” lunch, dus neem mee wat je lekker vindt en graag met anderen deelt: salades, broodjes, hartige taart…

De eerste viering na de vakantie zal zijn op zondag 3 september 2017, ook dan met voorganger Matty Metzlar. We zien jullie dan graag weer terug om 11:30 uur in de Martinikerk. Nadere informatie volgt t.z.t.