Vacature predikant (v/m) 0,8 fte

De Nieuwe Kerk Groningen en het Groninger Studentenplatform voor Levensbeschouwing (GSp) zijn op zoek naar een predikant (0,8 fte). De vacature is inmiddels op de website van de PKN geplaatst en is ook te vinden via de site van de Nieuwe Kerk.

Evenals de gemeenteleden van de Nieuwe Kerk willen we ook u als bezoekers van de Martinidiensten in de gelegenheid stellen, schriftelijk en ondertekend aanbevelingen in te dienen van personen die naar uw mening in aanmerking komen voor benoeming. Deze opgaven moeten worden voorzien van een motivering of argumentatie en van de naam en handtekening van degene die de opgave doet. U kunt uw schriftelijke aanbeveling tot uiterlijk zaterdag 15 juli 2017 richten aan de scriba van de Nieuwe Kerk, Désirée Bosch, per e-mail (scriba@nieuwekerk.org) of per post (Zonland 122, 9734 BP Groningen).

De personen die geldig zijn aanbevolen en die beroepbaar zijn, zullen door de beroepingscommissie actief worden uitgenodigd op de vacature te reageren. Deze beroepingscommissie bestaat uit 8 personen: Ipe van der Deen, Femke Prins, Wilma van Slooten, Matty Metzlar, Christine van der Veer, Harro Meijer, Koos Meisner en Erwin Landman.

De geprinte vacaturetekst is in een beperkte oplage verkrijgbaar bij de uitgang van de Nieuwe Kerk. De tekst is daarnaast te vinden op de vermelde websites van de PKN en de Nieuwe Kerk. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij dit proces.