21 november: WGD-excursie Het Kopland

In de Martinidienst van vanochtend heeft de Werkgroep Diaconaat (WGD) de collectedoelen voor het seizoen 2017-2018 gepresenteerd onder het motto “Dichtbij en ver weg”. Eén van deze doelen is Stichting Het Kopland. Op dinsdagmiddag 21 november kun je mee met de WGD op excursie naar deze stichting.

Soms belanden mensen in een dusdanig benarde situatie dat ze geen veilig thuis meer hebben. Denk bijvoorbeeld aan een moeder met kind dat het huis ontvlucht, een gezin dat uitgezet wordt of een tiener zonder veilige plek. Om deze en vele andere mensen in en rondom Groningen te helpen, heeft Stichting Het Kopland verschillende opvanghuizen en biedt hulp aan ieder in nood. Hun motto is dan ook: “Een veilige plek voor iedereen”. Tijdens deze excursie zullen wij het verhaal horen van medewerkers en ervaringsdeskundigen en samen in gesprek gaan. Wees welkom!

Aanvang: dinsdag 21 november 2017 om 15:30 uur. Het duurt tot ongeveer 17:00 uur.
Adres: Antillenstraat 9, Groningen.
Deelname aan de excursie is gratis, maar de groepsgrootte is beperkt tot 15 deelnemers. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk dinsdag 21 november om 12:00 uur via info@gspweb.nl.