Zomerreces

Ga met God en Hij zal met je zijn,
tot wij weer elkaar ontmoeten,
in zijn naam elkaar begroeten,
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Met deze woorden hebben we op 30 juni zingend het seizoen 2018-2019 afgesloten en het zomerreces ingeluid. “Tot wij weer elkaar ontmoeten“, dat zal in het nieuwe seizoen 2019-2020 zijn, na de vakantie, vanaf zondag 1 september.

In het nieuwe seizoen zullen er wel wat veranderingen optreden. Deze twee veranderingen springen het meest in het oog: als gevolg van het afscheid van Tiemo Meijlink, die met emeritaat is gegaan, zullen we in de Martinidiensten met een grotere diversiteit aan gastvoorgangers te maken krijgen, en daarnaast zal er in principe maandelijks een Engelstalige Morning Prayer gevierd worden, vooralsnog op de derde zondag van de maand.

Wie tijdens de vakantie contact wil hebben met een van de (studenten)pastores, kan van 1 tot 15 juli een beroep doen op Lense Lijzen, van 15 tot 22 juli op Pieter Versloot, van 22 juli tot 5 augustus op Evert Jan Veldman en van 5 augustus tot 2 september op Matty Metzlar. Mailadressen en telefoonnummers vind je op de laatste mededelingenpagina van de liturgie van 30 juni (pdf).

We wensen je een fijne vakantie en zien je graag in september weer op zondagochtend 11:30 uur in de Martinikerk terug. Gastvoorganger in de dienst van 1 september is Ynte de Groot.