Morning Prayer March 15th cancelled

With deep regret, we have had to take the decision to cancel the Morning Prayer service on Sunday, March 15th, due to the measures taken in relation to the corona virus outbreak. There will also be no Martinidienst (service in the Dutch language) on Sunday, March 22nd and 29th. Information about any change in the situation and about how things will develop towards the month of April, will be provided on this website and in our newsletter. You can subscribe to our newsletter here. Or send an e-mail to info@martinidiensten.nl.

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten de Morning Prayer van zondag 15 maart geen doorgang te laten vinden. Dit in verband met de maatregelen die zijn genomen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ook de Martinidiensten van zondag 22 en 29 maart komen te vervallen. Wanneer er verandering in de situatie optreedt en wanneer we meer weten hoe de zaken zich ontwikkelen voor de maand april, dan wordt de informatie daarover verspreid via deze website en in onze nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief kun je je hier abonneren, of stuur een e-mail naar info@martinidiensten.nl.