Vacature koster (m/v)

Door het vertrek van één van de parttime kosters van het GSp zoeken wij per 1 april 2016 een nieuwe koster. Van haar of hem verwachten wij dat zij/hij bereid is tenminste één zondag per twee weken dienst te doen tijdens onze vieringen in de Martinikerk.Martinikerk_en_Martinitoren Wij denken daarbij aan iemand die:
– zich betrokken voelt bij de diensten van het GSp,
– even handig als hartelijk is,
– en dit werk langere tijd (minimaal een jaar) wil doen.

De kosters ontvangen een vergoeding op basis van een vrijwilligersbijdrage van de kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Groningen. Wil je voor deze functie in aanmerking komen, maak dit dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op donderdag 24 maart 2016, kenbaar aan het bestuur van de Stichting GSp, Kraneweg 33, 9718 JE Groningen, e-mail info@gspweb.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tiemo Meijlink (050-5792805) of Martin de Bruijn (050-5892222).

 

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld.