Zangmiddag 8 mei 2016

Muziek en zang hebben een belangrijke plaats binnen onze diensten in de Martinikerk. Daarom organiseren we op 8 mei een zangmiddag waarbij iedereen welkom is die van zingen houdt. We zingen bekende liederen en nieuwe liederen. De middag is een mooi opstapje naar de vesper op 22 mei, waarbij ‘het nieuwe lied’ centraal staat.

De middag begint rond half twee in één van de historische kerkjes die Groningen rijk is. De locatie wordt nog bekend gemaakt maar ligt op (korte) fietsafstand van Groningen. We beginnen rond een uur of half twee. De lunch wordt verzorgd.

Dus hou je van zingen, zet dan dit moment alvast in je agenda! Graag zouden we je willen vragen om je op te geven via activiteiten@martinidiensten.nl zodat we weten op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen.