Knutsel/spelletjesavond GSp

Het is koud en donker buiten en de feestdagen staan alweer voor de deur! Dit betekent dat het tijd is om het samen gezellig te maken en ons voor te bereiden op veel lekker eten en de fijne dagen die eraan komen. De komende tijd is helaas niet voor iedereen fijn. Zo kan de maand december voor daklozen in de stad erg zwaar zijn. De Open Hof is een daklozenopvang in Groningen die deze mensen onderdak en warmte biedt. Tijdens de Advent zal er vanuit de Martinidiensten weer een verkoop gehouden worden en de opbrengst hiervan gaat naar dit mooie doel. Dinsdagavond 22 november willen we daarom, samen met jullie, gezellig vullen met het decoreren van kaarsen voor de verkoop en heel veel leuke spelletjes!

Kom je ook? Natuurlijk is er voorafgaand de mogelijkheid om mee te eten (18:30 uur).

Aanmelden voor het eten kan via: info@gspweb.nl
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Kraneweg 33

Iedereen is welkom, dus neem vooral een paar mensen mee 😉