Veel heil en zegen

Veul haail en zegen in t nijjoar” is een typisch Groningse nieuwjaarswens. Vanuit de Martinidiensten willen we een ieder een goede Kerst en een gezond en zegenrijk nieuw jaar toewensen.

Er zijn geen Martinidiensten op zondag 25 december 2016 (1e Kerstdag) en op zondag 1 januari 2017 (Nieuwjaarsdag). Op zondag 8 januari 2017 gaan we het nieuwe jaar meteen goed van start met een doopdienst. Nadere informatie hierover volgt.

We kunnen terugkijken op een goed bezochte Kerstnachtdienst op 24 december. En voor wie het gemist heeft op de vierde adventszondag (18 december), of als je er wel bij was en er tijdens de kerstvakantie nog van wilt nagenieten: lees het eigentijdse kerstverhaal, geschreven en voorgedragen door de Martieners Jelle, Kees, Roel en Sara na via deze link. Veel plezier, en graag tot ziens vanaf 8 januari!