Doopdienst op Zondag Epifanie

Zondag 8 januari draagt de naam Epifanie, dit betekent de verschijning van Christus in en aan de wereld. In de Kerstnacht hebben we al gevierd dat een groot Licht over de wereld is opgegaan; nu worden we opgeroepen om ons door dat Licht te laten beschijnen en ook zelf de glans ervan te ervaren en uit te stralen.

We besteden aandacht aan het verhaal van de drie magiërs uit het Oosten, aan wie een bijzondere ster was verschenen die hen ertoe heeft gebracht het pasgeboren koningskind op te zoeken en eer te bewijzen.

De bediening van de doop aan Eline, dochter van Bram en Dineke Sandbergen, zal de viering van 8 januari 2017 een extra feestelijk tintje geven. Voorganger is Matty Metzlar, de muziek wordt verzorgd door organist Eeuwe Zijlstra en een gelegenheidscantorij onder leiding van Leo van Noppen. Van harte welkom in de Martinikerk om 11:30 uur zondagochtend.