Aankondiging Kerstnachtdienst 2017

In een sfeervolle Martinikerk in Groningen organiseert het GSp op zondagavond 24 december 2017 de jaarlijkse Kerstnachtdienst. De dienst begint om 23:00 uur; vanaf 22:30 uur zullen de deuren van de kerk geopend zijn en hopen we onder de klanken van kerstmuziek vele belangstellenden uit Stad en Ommeland te verwelkomen.

Voorganger in deze Kerstnachtdienst is GSp-studentenpastor Tiemo Meijlink. Aan de viering wordt medewerking verleend door het Koor van het GSp onder leiding van Ton Tromp, organist Henk de Vries en het trombonekwartet Sliding Brass onder aanvoering van Simon Oosterman.

Ook op de ochtend van 24 december vindt om 11:30 uur de reguliere Martinidienst van de Vierde Adventszondag plaats, met voorganger Tiemo Meijlink, organist Henk de Vries en de Cantores Sancti Martini onder leiding van Leo van Noppen. Van harte welkom!