Het nieuwe seizoen Martinidiensten gaat van start

Zondag 2 september 2018 om 11:30 uur gaan we weer van start met het nieuwe seizoen van de Martinidiensten. De deuren van de Groninger Martinikerk staan uitnodigend open en aan iedereen, of je nu voor het eerst hier (als nieuwe student in Groningen) of al bekend bent, laten we weten: wat fijn dat je er bent!

Het thema in deze eerste dienst van het nieuwe seizoen is, heel toepasselijk, gastvrijheid. In de zomerse periode, die grotendeels achter ons ligt, zijn mensen vaak onderweg: reizigers die te gast zijn in andere landen en culturen, die mooie steden bezoeken, een prachtige kerk binnenwandelen, op pad door onbekende landschappen. Soms zijn mensen ook noodgedwongen te gast in een voor hen onbekend land en andere cultuur, vreemdeling geworden omdat ze moesten vluchten. We lezen in deze viering het verhaal van Abraham en Sara, die bezoek krijgen van drie vreemdelingen.

Voorganger in deze viering is Matty Metzlar. Het Koor van het GSp staat onder leiding van Ton Tromp en de vleugel wordt bespeeld door Jan de Roos. Welkom allemaal!

Download hier alvast de liturgie.