Allerzielen 2020

Op zondag 1 november vieren wij in de Martinidienst de gedachtenis van de overledenen. Dit jaar zullen we in verband met het coronavirus een wat andere vorm kiezen voor het ritueel waarbij ieder persoonlijk uitgenodigd wordt om een kaarsje te ontsteken voor een dierbaar familielid of vriend(in).

Wij willen jullie vragen om namen aan te dragen van een dierbare overleden vriend(in), partner of familielid, iemand die in jouw persoonlijk leven een bijzondere plaats had en die je meedraagt in je hart. In de dienst zullen wij hun namen noemen, terwijl één van ons steeds een kaarsje ter gedachtenis zal ontsteken aan de Paaskaars. Iedereen is van harte uitgenodigd om een naam aan te dragen! Mail de namen die je wilt gedenken naar Matty Metzlar, voorganger in deze viering: mattymetzlar@gmail.com.

We zullen proberen deze bijzondere dienst ‘live’, dus om 11:30 uur, op internet te krijgen – nader bericht daarover volgt op deze website.