Een plaats van God

Zondag 25 oktober om 11:30 uur zal Hilde Boekeloo voorgaan in de Martinidienst. Als thema heeft ze gekozen voor “Een plaats van God”. Dit verwijst naar de plaats waar Jakob, volgens het verhaal uit Genesis, eens heeft overnacht en daar in een droom engelen zag afdalen en weer omhoogklimmen langs een ladder die tot in de hemel reikte. Jakob noemde die plaats Bethel en markeerde de plek door de steen, die hem tot hoofdkussen gediend had, rechtop te zetten.

Aan de viering werken verder mee organist Eeuwe Zijlstra en een zangtrio dat voor de gelegenheid wordt gevormd door Bert Ballast, Maarten van Damme en Hans van der Veen.

We hanteren nog steeds onze aanmeldprocedure: wil je de viering meemaken, meld je dan uiterlijk zaterdagmiddag om 12:00 uur aan via het registratieformulier. De link staat ook onderaan op de pagina met corona-huisregels.

► Download hier alvast de liturgie.

Collecte: Ook als je de viering niet kunt bijwonen, is het toch mogelijk bij te dragen aan de collecte. Je kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten“. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: Voedselbank Groningen“. [Het ziekenhuis in Malawi, zoals in de liturgie nog als collectedoel is vermeld, is volgende week weer aan de beurt.] Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan bij voorkeur met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Bedankt voor je gift! Meer over giften en fiscale aftrekbaarheid, zie de giftenpagina.

► Van deze dienst is een geluidsopname (MP3) gemaakt; terugluisteren kan via Dropbox – volg deze link.