Kerstnachtdienst in de Martinikerk (vooraankondiging)

De Adventsperiode is begonnen, we leven vier zondagen toe naar het feest van Kerst. Daarom hier alvast een vooraankondiging van de Kerstnachtdienst, die op 24 december vanaf 23:00 uur zal plaatsvinden in de Martinikerk in Groningen.

Voorganger in de Kerstnachtdienst is Alberte van Ess. Met muzikale medewerking van onder meer Harmonie ’67.

Meer informatie over deze viering vind je hier op deze website in de week voorafgaand aan deze Kerstnachtdienst, inclusief de liturgie die je als PDF-bestand kunt downloaden. Of houd ons in de gaten op Facebook. Maar noteer dus alvast in je agenda: zondag 24 december 2023 om 23:00 uur – Kerstnachtdienst in de Martinikerk in Groningen. Als de deuren dan vanaf 22:30 uur opengaan, klinkt er Kerstmuziek en is er, zoals gebruikelijk, samenzang van bekende kerstliederen.