Elias van Mendelssohn deel 2

In de tweede viering van de serie over Elia horen we het vervolg van het verhaal over het verblijf van de profeet Elia bij de weduwe van Sarefat. Ondanks de langdurige droogte blijken op wonderbaarlijke wijze de olie en het meel niet op te raken. Maar de weduwe raakt pas echt overtuigd van het spreken van Elia namens God, nadat Elia haar doodzieke zoon weer tot leven gewekt heeft. Bij dit verhaal sluit ook het poster elia 1gedeelte uit het oratorium Elias van Felix Mendelssohn Bartholdy, dat we tijdens deze viering zullen beluisteren, aan. Voorganger is Evert Jan Veldman; Ton Tromp geeft leiding aan het Koor van het GSp, begeleid door Liesbeth Wildeveld die de vleugel bespeelt. Iedereen is van harte welkom in de Martinikerk op zondag 10 januari 2016 om 11:30 uur.

Onze poster al gezien? Kijk onderaan op de pagina over de serie Elias van Mendelssohn in de Martinikerk.