Jong muzikaal talent bij de Martinidiensten

Martinidiensten – daar zit muziek in.

Goed nieuws voor alle talent scouts onder ons lezerspubliek. De groep kinderen die deelneemt aan onze wekelijkse kindernevendienst blijkt een verrassende hoeveelheid muzikaal talent in zich te herbergen. Vanochtend heeft een aantal kinderen ons tijdens het koffiedrinken na afloop van de dienst laten meegenieten van wat ze op muzikaal gebied in hun mars hebben. Dat belooft wat voor de toekomst! Zie de bijgevoegde foto’s:

Sara StruiksmaKees de Bruijn

Volgende week, zondag 17 januari 2016, is er geen Martinidienst om 11:30 uur, maar een gezamenlijke dienst met andere binnenstadskerken in de Nieuwe Kerk om 10:00 uur. De week erna, zondag 24 januari, gaan we weer verder met onze serie over het oratorium Elias van Mendelssohn.

Vind de Martinidiensten leuk op Facebook. Facebook

Kees de Bruijn

Kees de Bruijn