Vooraankondiging: jubileum INLIA

In het weekend van 22-24 juni gedenken we het dertigjarig bestaan van INLIA en het Charter van Groningen. In die 30 jaar mochten geloofsgemeenschappen en INLIA zich samen inzetten voor afgewezen asielzoekers en daar helpen waar vaak geen helper meer was. Op weg naar deze gedenkdatum vindt er een kaarsenestafette plaats, in kerkdiensten in alle provincies van Nederland.

Op zondag 24 juni om 11:30 uur is er een muzikale jubileumviering in de Martinikerk in Groningen waarin alle INLIA-kaarsen worden binnengedragen. Verschillende musici verlenen hun medewerking. In de Martinikerk is verder een expositie ingericht en een Wall of Hope gebouwd, waar gasten een boodschap kunnen achterlaten. Het gelegenheidskoor staat onder leiding van Ton Tromp (wil je nog meezingen in dit gelegenheidskoor, neem dan contact op met Ton). Voorgangers in deze bijzondere Martinidienst zijn Matty Metzlar, Bob Haanstra en Naw Winsome Paul.