Zeven maal vergeven

Als iemand tegen je zondigt, en daarover vervolgens berouw toont, vergeef hem dan. Als iemand zeven maal zondigt en zeven maal berouw toont, vergeef hem dan zeven maal. Deze en andere levenslessen deelt Jezus met zijn leerlingen. En via de lezing uit het Evangelie naar Lucas, hoofdstuk 17, deelt hij die ook met ons, in onze huidige tijd. Welke waardevolle inzichten halen we hier voor onszelf uit? Over de kracht van het geloof, ook al is dat maar zo klein als een mosterdzaadje. Of over het gewoon volbrengen van een taak die je is opgedragen.

Levenswijsheden waar we bij stil zullen staan in de Martinidienst van zondagochtend 6 oktober om 11:30 uur. In deze dienst zal Marga Baas voorgaan en zal de muzikale ondersteuning verzorgd worden door de Cantores Sancti Martini onder leiding van Leo van Noppen en organist Henk de Vries. Weet je van harte welkom in deze dienst.

Download hier alvast de liturgie.