Vooraankondiging Kerstnachtdienst in de Martinikerk

Eén van de hoogtepunten van het jaar is de Kerstnachtdienst in de Martinikerk. Veel mensen uit Stad en Ommeland komen dan naar de Martinikerk in Groningen om daar iets positiefs te ervaren van het Kerstfeest. Ook dit jaar gaan we er weer een mooie, sfeervolle en feestelijke viering van maken.

Voorganger in deze dienst is Matty Metzlar, die als studentenpastor verbonden is aan het GSp (Groninger Studentenplatform voor Levensbeschouwing). Muzikale medewerking wordt verleend door het Koor van het GSp, nog eenmaal onder de bezielende leiding van Ton Tromp. Daarbij zal de vleugel bespeeld worden door Jan de Roos.

Meer informatie over deze viering vind je hier op deze website in de week voorafgaand aan deze Kerstnachtdienst, inclusief de liturgie die je als PDF-bestand kunt downloaden. Of houd ons in de gaten op Facebook. Maar noteer dus alvast in je agenda: dinsdag 24 december 2019 om 23:00 uur – Kerstnachtdienst in de Martinikerk in Groningen. Als de deuren dan vanaf 22:30 uur opengaan, klinkt er Kerstmuziek en is er, zoals gebruikelijk, samenzang van bekende kerstliederen.