Waar vriendschap en liefde is

Waar vriendschap en liefde is, daar is God. Of in het Latijn, zoals in het bekende Taizé-lied: Ubi caritas et amor, Deus ibi est. De opdracht om als vrienden elkaar lief te hebben klinkt door in de boodschap van zowel de briefschrijver als de evangelist Johannes.

Weet je van harte uitgenodigd om online mee te vieren met de Martinidienst van zondag 9 mei. Voorganger in deze dienst is Ynte de Groot. Met orgelmuziek van Eeuwe Zijlstra en de zangstem van Maarten van Damme.

► Download hier alvast de liturgie.

► We hebben deze viering op zondag 9 mei 2021 vanaf 11:30 uur live uitgezonden via het Youtube-kanaal Martinidiensten. Terugkijken van de livestream kan via deze link. Als op enig moment deze video niet meer publiek beschikbaar is, kan nog tot enkele weken na de dienst de geluidsopname (MP3) worden teruggeluisterd via deze link.

Collecte: Allen die deze viering online meekijken (via de livestream of achteraf), worden van harte uitgenodigd bij te dragen aan de collecte. Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: Agrarisch Natuurfonds Fryslân (Red de weidevogel)”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan bij voorkeur met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Bedankt voor je gift! Meer over giften en fiscale aftrekbaarheid, zie de giftenpagina.