Driekoningen digitaal

In de eerste Martinidienst van het nieuwe jaar 2022, de eerste ook na de viering van Kerst, besteden we als vanouds aandacht aan het Evangelieverhaal uit Mattheüs 2, over het bezoek van de drie magiërs uit het Oosten (vaak Drie Koningen genoemd) aan het pasgeboren Christuskind in de stal bij Bethlehem. Ze brengen kostbare geschenken mee voor het kind: goud, wierook en mirre, en gaan op de terugweg niet weer langs Herodes om hem in te lichten over de plaats waar de nieuwgeboren ‘koning der Joden’ ter wereld gekomen is.

In deze viering op zondag 2 januari 2022 zal Jasja Nottelman voorgaan. Ton Tromp en Joke Bulthuis nemen de zang voor hun rekening, met hierbij pianospel van Jan de Roos.

► Download hier alvast de liturgie.

► Vanwege de lockdown kun je de dienst niet persoonlijk bijwonen maar alleen online meevieren. Volg de livestream zondag om 11:30 uur of bekijk de dienst op een later moment via het Kerkdienst-gemist kanaal van de Protestantse Wijkgemeente. We zenden dus niet uit via Youtube. Achteraf terugkijken kan wel op Youtube, daar staat een kopie van de Kerkdienst-gemist uitzending.

Collecte: Iedereen kan bijdragen aan de collecte door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: INLIA”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan bij voorkeur met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Bedankt voor je gift! Meer over giften en fiscale aftrekbaarheid, zie de giftenpagina.