Houd moed en vertrouwen

Houd moed en vertrouwen: dat is het thema van de Martinidienst op zondag 26 mei. We knopen aan bij het verhaal waarin Jezus aankondigt dat hij zijn leerlingen zal verlaten. Het lijkt maar langzaam door te dringen dat ze op eigen benen zullen moeten gaan staan. Hij geeft dan ook mee dat ze de moed niet moeten verliezen. Situaties van het opgeven van het vertrouwde, of van mensen met wie je een tijd bent opgetrokken, komen steeds weer voor in je leven. Vaak ongewild, soms ook bewust. Hoe sta je daarin? Is er een basis die bij je blijft of moet je deze steeds weer voor jezelf veroveren?

Van harte welkom in deze viering in de Groninger Martinikerk, zondag 26 mei 2019 om 11:30 uur. Voorganger is Lense Lijzen. Het orgel wordt bespeeld door Eeuwe Zijlstra.

► Download hier alvast de liturgie.