Denk eens goddelijk out of the box

Een beetje raadselachtig, deze titel, maar wellicht juist daarom wel heel inspirerend! “Denk eens goddelijk out of the box”, dat is het thema voor de Martinidienst op zondag 2 februari 2020. Kom dus die ochtend om 11:30 uur naar de viering in de Martinikerk en laat je verrassen!

Misschien komen we erachter dat, toen het fenomeen “out of the box denken” nog helemaal niet was uitgevonden, Jezus dit concept zelf al toepaste toen hij het in zijn beroemde Bergrede opnam voor de zwakkeren in de samenleving. Gelukkig wie nederig van hart zijn, en ook: gelukkig wie vanwege de gerechtigheid vervolgd worden, want voor hen is het koninkrijk van de hemel.

Het Koor van het GSp, dat aan deze viering muzikale medewerking verleent, heeft vanaf heden een nieuwe dirigent: Pieter Pilon. Van harte welkom Pieter! Onder leiding van deze nieuwe dirigent, en met de vertrouwde klanken van Jan de Roos op de vleugel, horen en zingen we een verfrissende mix van bekende en nieuwe liederen: onder meer van de hand van Huub Oosterhuis, maar ook van Chris Fictoor en enkele anderen. Voorganger in deze dienst is Sybrand van Dijk.

Download hier alvast de liturgie.