We gaan weer van start

Zondag 5 september gaan we weer van start met een nieuw seizoen Martinidiensten. In de viering die begint om 11:30 uur zal Matty Metzlar voorgaan. Met medewerking van de Cantores Sancti Martini onder leiding van Leo van Noppen. Organist: Henk de Vries.

Het is fijn om na het zomerreces van twee maanden elkaar weer te kunnen ontmoeten, om vele bekende gezichten weer terug te zien en misschien ook een aantal nieuwe. Het begint gelukkig steeds meer te lijken op wat we gewend waren uit de tijd van voor alle beperkingen wegens corona. We kunnen weer terecht in het schip van de Martinikerk in plaats van in het hoogkoor. Het aantal bezoekers is niet meer gebonden aan een maximum van 30 personen, wel vragen we of je je als bezoeker vooraf online wilt aanmelden, zie de link verderop. Ook houden we nog 1,5 meter onderlinge afstand tussen de zitplaatsen. De liederen mogen weer, afwisselend door de cantorij en door allen worden meegezongen. En ook kan het avondmaal weer in aangepaste vorm worden gevierd.

► Download hier alvast de liturgie. Hierin lees je ook over de gekozen (Bijbel-)lezingen en het thema.

Aanmeldprocedure: wil je de viering meemaken, meld je dan uiterlijk zaterdagmiddag om 12:00 uur aan via het registratieformulier. De contactgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. De link staat ook onderaan op de pagina met corona-huisregels.

► Deze viering is, ook voor de thuisblijvers, op zondag 5 september 2021 vanaf 11:30 uur live uitgezonden via het Youtube-kanaal Martinidiensten. Terugkijken van de livestream kan via deze link. Er is ook een geluidsopname gemaakt, deze is te vinden met deze link en zal nog een aantal weken na de viering toegankelijk blijven.

Collecte: Of je nu de viering in de kerk bijwoont, de livestream op Youtube volgt of deze achteraf beluistert via de geluidsregistratie die per mail verspreid wordt (meer info via Bert Ballast), iedereen wordt van harte uitgenodigd bij te dragen aan de collecte. Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: Chavah”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan bij voorkeur met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Aanwezigen in de kerk hebben de mogelijkheid contant bij te dragen aan de collecte, maar als je liever per bankoverschrijving bijdraagt dan kan dat uiteraard ook. Bedankt voor je gift! Meer over giften en fiscale aftrekbaarheid, zie de giftenpagina.