GSp

De Martinidiensten zijn begonnen als de Studentendiensten van het GSp. Het ‘GSp’ staat voor het Groninger Studentenplatform voor levensbeschouwing. Nog steeds zijn de diensten sterk verbonden met het GSp.

Het GSp biedt een open plaats voor geïnteresseerde studenten in filosofie, religie en maatschappelijk relevante thema’s. Dit doen we door het aanbieden van cursussen, lezingen en verschillende verdiepingsgroepen.

Bij het GSp is diepgang te vinden in een ongedwongen sfeer, het is een vrijblijvende plek voor gesprek en discussie met gelijkgestemden: allemaal studenten die zich tijdens hun studententijd willen verbreden.

Naast verdieping en verbreding er is ook ruimte voor ontspanning! Zo kun je bij de bar terecht voor een (speciaal) biertje, houdt het GSp geregeld filmhuis of een pubquiz.

Ben je iemand die nadenkt over de wereld, breed geïnteresseerd, zich buiten de gebruikelijke kaders wilt ontwikkelen en zoekt naar een toevoeging aan je studententijd? Dan is het GSp een plek waar je je thuis zult voelen!

logo