De beste wijn tot het laatst bewaard

Bij het feest van Epifanie (verschijning van Christus in de wereld) hoort niet alleen het verhaal over de aanbidding door de Wijzen uit het Oosten, maar ook de doop van Jezus in de Jordaan en de bruiloft te Kana. In de Martinidienst van komende zondag, 15 januari, gaat het over dit bruiloftsfeest in de Galilese plaats Kana, waar Jezus ook te gast is. En waar Hij verschijnt, blijken wonderlijke gebeurtenissen plaats te kunnen vinden. Als de bruiloftswijn dreigt op te raken vraagt Jezus een aantal vaten te vullen met water. Tot ieders verbazing blijkt dit de beste wijn te zijn geworden die de bruiloftsgasten ooit hebben geproefd.

Welkom in deze viering op zondag 15 januari 2023 om 11:30 uur in de Martinikerk te Groningen. Voorganger is Arlette Toornstra. Met medewerking van organist Eeuwe Zijlstra en voorzangers Joke Bulthuis en Ton Tromp.

► Download hier alvast de liturgie.

► De viering wordt zondagochtend vanaf 11:30 uur live gestreamd via het Kerkdienst-gemist kanaal van de Protestantse Wijkgemeente, en ook na afloop kun je de dienst daar terugkijken.

Wil je bijdragen aan de Collecte? Dat kan, bij voorkeur per bankoverschrijving. Maak een bedrag over op rekening NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: INLIA”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Maar ook met contant geld bijdragen is mogelijk.