Pinksteren: in wind en vuur

Komende zondag is het Pinksterzondag, het feest van de uitstorting van de Heilige Geest. In wind en vuur komt God zelf over de mensen als krachtbron, als inspiratie voor het leven.

Het bekende Pinksterverhaal uit Handelingen laat zich zingen als een lied. Daarnaast lezen we ook het visioen van de profeet Ezechiël over het ‘dal vol dorre doodsbeenderen’ die hij tot nieuw leven ziet komen.

We wensen iedereen een feestelijke en enthousiaste Pinksterviering toe, en verwelkomen je dan ook graag in de Martinikerk op zondag 28 mei 2023 om 11:30 uur. Voorganger in deze dienst is Tiemo Meijlink. Met medewerking van pianist Jan de Roos en een vijfhoofdig gelegenheidsensemble dat de voorzang zal verzorgen: Jeannette de Bock, Lysbet de Vries, Dorine Wijmenga, Maarten van Damme en Martin de Bruijn.

► Download hier alvast de liturgie.

► De viering wordt zondagochtend vanaf 11:30 uur live gestreamd via het Kerkdienst-gemist kanaal van de Protestantse Wijkgemeente, en ook na afloop kun je de dienst daar terugkijken.

Wil je bijdragen aan de Collecte? Dat kan, bij voorkeur per bankoverschrijving. Maak een bedrag over op rekening NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: INLIA”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Maar ook met contant geld bijdragen is mogelijk.