Wie is Jezus?

In de Martinidienst van zondag 8 oktober lezen we opnieuw een gelijkenis van Jezus: de gelijkenis van de eigenaar van de wijngaard en zijn pachters, uit Mattheüs 21. In dit hoofdstuk spitst het zich steeds meer toe op de vraag: Wie is deze Jezus, en namens wie spreekt Hij? Ook vandaag speelt op de achtergrond deze vraag mee, waar Jezus op zijn eigen manier antwoord op wil geven: de verbindende schakel tussen de hemel en de aarde, het domein van God dat verbonden wordt met de wereld van de mensen.

Welkom in deze viering in de Groninger Martinikerk op zondag 8 oktober 2023, aanvang 11:30 uur. Gerjanne Eppink gaat voor in deze dienst, en het orgel wordt bespeeld door Jan de Roos.

► Download hier alvast de liturgie.

► De viering wordt zondagochtend vanaf 11:30 uur live gestreamd via het Kerkdienst-gemist kanaal van de Protestantse Wijkgemeente, en ook na afloop kun je de dienst daar terugkijken.

Wil je bijdragen aan de Collecte? Dat kan, bij voorkeur per bankoverschrijving. Maak een bedrag over op rekening NL27 RABO 0136784798 t.n.v. Stichting GSp, onder vermelding van “instandhouding Martinidiensten”. Of op hetzelfde rekeningnummer, onder vermelding van “diaconale collecte: Overweeghuis”. Wil je aan beide collectes bijdragen, doe dat dan met twee aparte overboekingen, elk met de juiste betalingsomschrijving. Maar ook met contant geld bijdragen is mogelijk.